Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Den længstkørende manga, Golgo 13, holder for første gang pause i 52 år

Den længstkørende manga, Golgo 13, holder for første gang pause i 52 år

Den officielle hjemmeside for Golgo 13 manga-serien, den næstbedst sælgende manga i Japan efter One Piece lavet af skaberen Takao Saito, annoncerede, at mangaen går på pause fra sin månedlige udgivelse i Big Comic for første gang i dets 52 år historie på grund af virkningen af ​​coronavirus (COVID-19) og den nødretstilstand, der blev vedtaget i Japan i april.

Big Comic, der offentliggjorde meddelelsen på den officielle hjemmeside, skriver at

det er vanskeligt at fortsætte produktionen på serien med 10 personer” i et så lille rum. Selv under omstændighederne med spredning af den nye coronavirus har vi gjort alt for at bringe den nye bog til dig, vores læsere.

Der er dog en grænse for, hvor længe personalet kan fortsætte med at arbejde direkte på manuskriptet, mens de overholder retningslinjerne og foretager en daglig pendling mens de er i et tæt miljø med andre.

For at fortsætte med at levere Golgo 13 til vores læsere er tilstedeværelsen af ​​personale vigtig, og vi traf denne beslutning under hensyntagen til disse medarbejders sikkerhed.

Manga-skaberen Takao Saito udgav også en udtalelse, der takker alle for at fortsætte med at læse Golgo 13:

Jeg tror, ​​det er kun på grund af læserne og tegnepersonalet, at jeg har været i stand til at fortsætte med at tegne uden at stoppe, siden serialiseringen begyndte.
Vi har taget denne beslutning for fortsat at levere ‘Golgo 13’ i fremtiden. Mange tak for din forståelse.
For ikke at tabe til coronavirus, vi er allerede begyndt at forberede os på kapitel 600. Alle, vær venlig at passe godt på jer selv.

Golgo 13 har kørt i det månedlige manga-magasin Big Comic siden oktober 1968 og har inspireret 2 japanske live-action-film, en animationsfilm, en OVA og en TV-anime-serie, der gik fra 11. april 2008 til 27. marts, 2009. Det er den næstbedst sælgende mangaserie i Japan.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X