Personalet bag Crayon Shin-chan franchisen afslørede lørdag animeens 31. film med titlen Eiga Crayon Shin-chan: Ora-tachi no Kyōryū Nikki (Crayon Shin-chan the Movie: Our Dinosaur Diary). Filmen får premiere i Japan sommeren 2024.

Filmen vil følge venskabet mellem Nobara-familiens hund Shiro og en “lille dinosaur”. Deres forbindelse hjælper væksten af Shinnosuke og Kusakabe Defence Squad.

Shinobu Sasaki (instruktør på mange Duel Masters anime inklusive Duel Masters (TV 2017), Duel Masters! (TV 2018) og Duel Masters!! (TV 2019)) instruerer filmen. Moral, der skriver manuskripter til Crayon Shin-chan tv-serien, skriver manuskriptet.

Crayon Shin-chan franchisens 31e anime film Crayon Shin-Chan: Ora-tachi no Kyōryū Nikki
©臼井儀人/双葉社・シンエイ・テレビ朝日・ADK 2024

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,