Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Kadokawa afslørede ved livestream-begivenheden “Fantasia Bunko Daikanshasai Online 2023” en reklame video og personalet for anden sæson for tv-animeen baseret på ​​Kei Sazane og Ao Nekonabes Our Last Crusade or the Rise of a New World (Kimi til Boku no Saigo no Senjō, Arui wa Sekai ga Hajimaru Seisen) light novel serie.

Yuki Inaba (KamiKatsu: Working for God in a Godless World) instruerer den nye sæson hos Studio Palette og SILVER LINK. Studio Palette står også for seriens sammensætning. Kaori Yoshikawa (KamiKatsu: Working for God in a Godless World) designer karaktererne. Yukio Nagasaki (Bleach: Thousand-Year Blood War) er lydinstruktør hos Bit Grooove Promotion. Elements Garden (Uta no Prince Sama, Symphogear franchise) komponerer musikken. Pony Canyon producerer musikken.

Crunchyroll vil streame serien.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,