Det er godt nok nogen tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Kadokawa afslørede for nogen tid siden en reklame video for tv-anime serien baseret på Sawayoshi Azumas The Foolish Angel Dances with the Devil (Oroka na Tenshi wa Akuma to Odoru) manga. Videoen afslører, at animeen får premiere snart, her i januar 2024.

Personalet afslørede også en illustration og showets temasangkunstnere. Gruppen “Taiyō to Odore, Tsukiyo ni Utae” vil fremføre åbningstemasangen “Otowa.” Kaori Ishihara vil fremføre den afsluttende temasang “Gift.”

The Foolish Angel Dances with the Devil anime trailer
©2023 アズマサワヨシ/KADOKAWA/かな天製作委員会

Crunchyroll vil streame serien samtidig med at den vises i Japan.

Beskrivelse

Masatora Akutsu, en dæmon på en rekrutteringsmission på en menneskelig gymnasieskole, er ved at hverve allierede til Helvede mod de himmelske engle. Men når han sidder ved siden af den fængslende Lily Amane, får han en djævelsk morsom himmelsk overraskelse!

Roller

  • Yūma Uchida som Masatora Akutsu
  • Ayane Sakura som Lily Amane
  • Shūichirō Umeda som Yūya Tanigawa
  • Shunichi Toki som Kensaku Hirota
  • Nao Tōyama asom s Yūka Tanabashi
  • Rie Kugimiya som Liz

Folkene bag

Itsuro Kawasaki (Cardfight!! Vanguard G NEXT, Yakuza’s Guide to Babysitting) er ansvarlig for seriemanuskripter og instruerer anime serien hos Children’s Playground Entertainment (i samarbejde med GAINA). Yūko Yahiro (Diabolik Lovers, Kaguya-sama: Love is War) designer karaktererne, Takurō Iga (Oshi no Ko, Fuuka) komponerer musikken, og ANLA står for musikproduktionen.

Kilde

Kategoriseret i: