Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Spice & Wolf får ny TV anime i 2024
Spice & Wolf får ny TV anime i 2024

Anime

Spice & Wolf får ny TV anime i 2024

Den ikoniske handels-serie Spice & Wolf får en ny serie næste år.

Forfatteren Isuna Hasekuras officielle hjemmeside afslørede torsdag, at den nye anime baseret på hans Spice & Wolf light novel serie vil få premiere i 2024 som en tv-anime. Det er en remake og ikke en fortsættelse af de tidligere serier.

Showet får titlen Spice & Wolf: merchant meets the wise wolf (Ōkami to Kōshinryō: merchant meets the wise wolf). Nedenstående reklame video for animeen viser Kraft Lawrence og Holos første møde.

Takeo Takahashi vender tilbage til franchisen, denne gang som chefinstruktør. Hijiri Sanpei (Spice and Wolf II episodeinstruktør) instruerer anime hos studiet Passione. Kevin Penkin (Made in Abyss, Tower of God, The Rising of The Shield Hero) komponerer musikken. ENISHIYA producerer serien.

Jun Fukuyama vender tilbage som Kraft Lawrence, og Ami Koshimizu vender tilbage som Holo.

Spice & Wolf får ny TV anime i 2024
©2024 支倉凍砂・KADOKAWA/ローエン商業組合

Beskrivelse

En rejsende købmands liv er ensomt, et faktum, som Kraft Lawrence er godt bekendt med. Han vandrer fra by til by med kun sin hest, vogn og de varer, der er kommet hans vej. Kræmmeren temmelig godt sat sig ind i sin rutine – det vil sige, indtil den nat Lawrence finder en ulvegudinde sovende i sin vogn. Holo tager form af en iøjnefaldende pige med ulveører og en hale, og er blevet træt af at passe høsten på landet og indgår en handel med købmanden for at låne ham snuheden af “Holo the Wisewolf” for at øge hans fortjeneste i bytte for tager hende med på sine rejser. Hvilken slags forretningsmand kunne afslå et sådant tilbud? Lawrence lærer dog hurtigt, at det kan være lidt af en blandet velsignelse at have en gammel gudinde som rejsekammerat. Vil denne ulvepige vise sig at være for vild til at tæmme?

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Den 12. og sidste episode af The Duke of Death and His Maid Season 2 (Shinigami Bocchan to Kuro Maid 2nd Season) TV-anime serien...

Anime

Den første halvdel af Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation sæson 2 sluttede i går med sit 12. afsnit (13 inklusive episode 0), men sæsonen vender...

Anime

Anden del af tredje sæson af Dr. Stone begynder til oktober.

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.