The Apothecary Diaries animeen begynder snart sit andet cour her den 6. januar 2024. Her er den første 2nd cour-trailer med nye temasange. Den nye åbningstemasang er “Ambivalent” af Uru, hvor wacci fremfører den nye afsluttende temasang “Ai wa” Kusuri” (Kærlighed er medicin). Den første nye episode bliver den 13. samlet, og dens titel er “Serving in the Outer Court.”

To ny roller er også blevet afsløret

  • Takuya Kirimoto som Lakan
  • Kaori Nazuka som Suirei

Beskrivelse

I øst er der et land styret af en kejser, hvis ægtefæller og tjenende kvinder bor i et vidtstrakt kompleks kendt som hougong, det bagerste palads.

Maomao, en beskeden pige opvokset i en beskeden by med sin apotekerfar, havde aldrig forestillet sig, at det bagerste palads ville have noget med hende at gøre – indtil hun blev kidnappet og solgt til tjeneste der.
Selvom hun ser almindelig ud, har Maomao et hurtigt vid, et skarpt sind og en omfattende viden om medicin. Det er hendes hemmelighed, indtil hun støder på en beboer i paladset, der er mindst lige så indsigtsfuld som hun er: overhoved-enukken Jinshi. Han gennemskuer Maomaos facade og gør hende til en tjener for ingen ringere end kejserens yndlingskonsort… så hun kan smage damens mad for at tjekke for gift!

Ved sin dames side begynder Maomao at lære om alt, hvad der foregår i det bagerste palads – og ikke det hele er helt passende. Kan hun nogensinde leve et roligt liv, eller vil hendes deduktionsevne og umættelige nysgerrighed bringe hende flere eventyr og stadig flere farer?

Kilde

Kategoriseret i: