En ny promo-video er blevet offentliggjort på den officielle YouTube-konto for den kommende anime “Pon no Michi“, som du kan finde længere nede i artiklen.

Animeen får sin japanske premiere den 5. januar 2024. Siden begyndelsen af ​​september 2023 er en manga baseret på den originale anime også blevet offentliggjort i Kodanshas “Nakayoshi”-magasin. Det kreative ansvar for mangaen ligger hos Tsukasa Unohana, bedst kendt for sit arbejde med “Anima Yell!” er kendt.

Beskrivelse

Animeen foregår i Hiroshima-præfekturets Onomichi City, hvor en gymnasieelev Nashiko Jippensha blev smidt ud af sit hus. Uden et sted at spille med sine venner finder hun ud af, at den mahjong-stue, som hendes far plejede at drive, nu er ledig. Hun reparerer mahjong-stuen og gør den til et sted, hvor hun og hendes venner kan have det sjovt, lave mad, drikke te og nogle gange spille mahjong.

Roller

Roller inkluderer Kaori Maeda som Nashiko Jippensha, Iori Saeki som Pai Kawahigashi, Shion Wakayama som Izumi Tokutom, Yui Kondo som Riche Hayashi og Hibiku Yamamura som Haneru Emi.

Folkene bag

Animeen vil blive instrueret af Tatsuma Minamikawa (Fire Force sæson 2, Wave, Listen to Me!) Kenji Ota laver karakterdesigns til animeen (de originale designs blev lavet af Negi Haruba, forfatter til The Quintessential Quintuplets). Emi Kadono er farvedesigner, mens Scott MacDonald er ansvarlig for art direction. Takahashi Go er lydinstruktør.

Illustrationer

Ældre trailer

Kilde

Kategoriseret i: