Det italienske rockband Måneskin afslørede en ny animeret musikvideo til deres sang “Timezone” sidste mandag, hvor sangen er sat til optagelser af paneler fra Paru Itagakis BEASTARS manga animeret i motion comic stil.

Musikvideoen er det andet samarbejde mellem mangaen og bandet, efter Itagaki tegnede en illustration (se ovenfor) af bandet sammen med mangaens karakterer i oktober sidste år.

Både bandet og Itagaki tilbød en kommentar til det nye samarbejde.

Vi er så glade, fordi vores samarbejde med BEASTARS endelig er ude. Så vores musik vil møde anime værket. Vi er meget glade for resultaterne. Og vi kan ikke vente med at vise dig. Vi håber virkelig, at du vil nyde det.

Måneskin

Jeg blev dybt rørt og taknemmelig over at se værkerne fra mine hårdtarbejdende dage flyde efter hinanden over Måneskins musik. Jeg håber alle nyder videoen. Når du kommer tilbage til Japan i december, så sørg for at nyde god japansk mad. Jeg anbefaler at tage til izakaya (afslappet drikke-/spisested)!

Paru Itagaki

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,