Tryk ESC for at lukke

1 min. læsning

Ascendance of a Bookworm får mere anime

Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.
TO Books har annonceret at Miya Kazukis Ascendance of a Bookworm (Honzuki no Gekokujō – Shisho ni Naru Tame niwa Shudan o Erandeiramasen) “biblia fantasy” light novel serie danner grundlag for en ny anime fra Wit Studio. Den nye anime vil adaptere Part 3: Adopted Daughter of an Archduke fra light novel serien. (De foregående tre tv-anime-sæsoner dækkede light novel-seriens første to dele.)
Der er ikke kommet mere konkret om projektet endnu dog.

Kazuki begyndte de originale romaner på “Shōsetsuka ni Narō” webstedet i 2013 og afsluttede webromanen i 2017. You Shiina illustrerer den trykte udgave. Hovedserien sluttede med sit 33. bind (bind 12 af del 5) lørdag den 9. december. Hannelore no Kizokuin Gonensei spinoff-historien blev lanceret på samme hjemmeside i 2017 og er stadig i gang.

Beskrivelse

En bestemt college pige, der har elsket bøger lige siden hun var en lille pige, dør i en ulykke og bliver genfødt i en anden verden, som hun intet ved om. Hun er nu Maine, den syge femårige datter af en fattig soldat. For at gøre tingene værre har den verden hun er blevet genfødt i en meget lav læsefærdighed og bøger findes for det meste ikke. Hun ville skulle betale i en enorm sum penge for at købe en. Maine løser det selv: Hvis der ikke er nogen bøger, må hun bare lave dem! Hendes mål er at blive bibliotekar. Så hun kan leve omgivet af bøger! Dyk ind i denne biblio-fantasi skrevet til bogelskere og bogorme!

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,

Kommentarer

Skriv en kommentar