Det er godt nok nogen tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Aniplex har annonceret at Takibi Amamori og Imigimurus Make Heroine ga Ooisugiru! (Too Many Losing Heroines!) light novel serie får en tv-anime-adaption med premiere i år (2024).

Imigimuru tegnede nedenstående illustration for at fejre meddelelsen.

Too Many Losing Heroines! light novels kommer som TV anime i år
Billede fra Too Many Losing Heroines! animeens X (Twitter) konto
©雨森たきび/小学館/マケイン応援委員会

Beskrivelse

Romanerne handler om Kazuhiko Nukumizu, en fyr, der forsvinder i baggrunden af sit klasseværelse. Da han utilsigtet er vidne til, at Anna Yanami, en populær pige i hendes klasse, bliver afvist af sin barndomsven, ender han med at tale med Anna i kølvandet. I en blanding af sorg og vrede afslører Anna, at hendes barndomsveninde havde lovet at gifte sig med hende tidligere, selvom det var, da de var fire eller fem år gamle. Selvom Kazuhiko har ondt af Anna, kan han heller ikke lade være med at tænke på, at den slags løfter givet i barndommen ikke tæller. Før han ved af det, begynder han at møde piger i skolen, som alle er blevet afvist af fyre, de kan lide.

Kilde

Kategoriseret i: