Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Som titlen siger kommer der en anime baseret på The Ideal Sponger Life light novel serien. Mere har jeg dog ikke set endnu.

Beskrivelse

Yamai Zenjirou er din daglige kontormedarbejder i det moderne Japan. En morgen bliver han pludselig indkaldt til en tropisk verden, hvor dinosaurer strejfer rundt i landet. Han får at vide, at dette er kongeriget Capua, og den person, der tilkaldte ham – dets monark, dronning Aura – vil have ham til at gifte sig med hende og forlade sit gamle liv for et liv i ubekymret ekstravagance som hendes prinsgemal. Årsagerne til hendes tilbud er mange og forskellige, men hun har brug for en arving, og hun vil have ham til at give det! Hvis han accepterer, behøver han aldrig at arbejde igen og dase rundt i luksus uden andre bekymringer end at sikre kongeriget dets næste monark. Det er bestemt langt fra en besværlighed at sove med den tykke skønhed, men er alt virkelig, som det ser ud? Han bliver også nødt til at opgive alt, hvad han ved på Jorden. Er han klar til at droppe det hele med et øjebliks varsel for hendes skyld? Og hvor godt vil han være i stand til at navigere i politik, mennesker og kultur i denne nye verden, hvis han gør det?

The Ideal Sponger Life laves til anime

Kilde

LiveChart.me

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,