Film

Live-action Kakegurui sequel film trailer og info

Den officielle hjemmeside for live-actionfilmene baseret på Homura Kawamoto og Tōru Naomuras Kakegurui – Compulsive Gambler manga udgav en ny trailer til filmen.

Traileren afslører og viser filmens temasang “checkmate” af milet. Traileren afslører også filmens fulde titel Kakegurui: Zettai Zetsumei Russian Roulette (Kakegurui: Last Resort Russian Roulette) og filmens premiere dato (i Japan) den 29. april.

Webstedet afslørede også en ny plakat for filmen.

Trailer

Plakat

Live-action Kakegurui sequel film trailer og info

Kilde

Mad

Evangelion samarbejds cafe har den mest passende drink til Misato

Cure Maid Café afholder en samarbejdscafé med Evangelion: 3.0 + 1.0: Thrice Upon A Time film fra 19. marts til 11. april. Som de fleste caféer af den type sælger den mad, drikke og slik inspireret af Evangelion karaktererne. Et bestemt aspekt af menuen har dog fået opmærksomhed online. Tjek billederne i driks-menuen og se om du kan få øje på den anderledes:

Det er rigtigt. Mens de andre tegn får standarddrikke inspireret af farverne på deres hår og tøj, er Misatos drikke en almindelig gammel Yebisu-øl, den type hun ofte har vist sig at drikke i animeen. Naturligvis skal du vise ID, der viser, at du er voksen, før du kan købe den. Den kommer dog, modsat de andre, også med lidt snacks til.

Kilde

Spil

Pikmin får AR smartphone spil

Niantic, virksomheden, der allerede har udviklet AR-spilene Pokémon Go, Ingress, Harry Potter og Catan, og Nintendo har meddelt, at de vil arbejde sammen igen inden for smartphonespil og som en del af dette kommer der et Pikmin AR-spil.

Pikmin får AR smartphone spil

Kilde

TV

Live-Action Video projektet Gundam Build Real begynder den 29 marts

Sunrise begyndte at streame en ny video for det planlagte live-action videoprojekt til Gundam Build franchisen, der afslørede dets titel som Gundam Build Real samt YouTube premiere datoen den 29. marts.

Trailer

Projektet indeholder egentlige virkelige Gunpla-modelkits. Indtil videre er de to annoncerede sæt, der vises i videoen, Real Grade RX-78-2 og Real Grade MS-06S Chars Zaku II.

Kilde

Vtuber

Kizuna Ai samarbejder med Nissin OilliO yamitsuki oil

Den populære Vtuber Kizuna Ai er udnævnt til tals”person” for Nissin yamitsuki oil, hvilket gør madlavning let “vanedannende” (yamitsuki).

Video

https://youtu.be/SuTR-q87l14
Kizuna Ai samarbejder med Nissin yamitsuki oil

Kilde