I det aktuelle nummer af Shueishas “V Jump” magasin blev de kreative hoveder bag den originale Dragon Ball DAIMA anime introduceret.

Yoshitaka Yashima (Dragon Ball Super, Digimon) og Aya Komaki (One Piece) er begge opført som serieinstruktører, mens Katsuyoshi Nakatsuru (Dragon Ball Z, Digimon) vil adaptere Akira Toriyamas karakterdesign til animationen. Yuuko Kakihara (Digimon Adventure tri., Urusei Yatsura 2022, Cells at Work!) vil supervise manuskripterne. Det var allerede kendt, at den nye originale serie kommer fra serieskaberen Akira Toriyama, som skal skrive både karaktererne og manuskripterne.

I Dragon Ball DAIMA bliver vores helte forvandlet til børn i løbet af plottet, hvilket giver en del ligheder med Dragon Ball GT animeen, men det burde ikke have noget at gøre med den. Serien er planlagt til at få premiere til efteråret 2024. Yderligere information vil blive annonceret den 27. og 28. januar 2024.

Trailer

Kilde

Kategoriseret i: