Anime-adaptionen af The Do-Over Damsel Conquers the Dragon Emperor light-novel roman serien har fået en teaser-illustration og detaljer om personalet.

The Do-Over Damsel Conquers the Dragon Emperor anime illustration og info
©永瀬さらさ・藤未都也/KADOKAWA/「やり直し令嬢は竜帝陛下を攻略中」製作委員会

Kentarou Suzuki (Requiem of the Rose King, Kud Wafter) instruerer produktionen hos J.C.STAFF studiet. Serie kompositionen laves af Atsuo Ishino (Baki Hanma Season 2 co-scriptwriter). Sana Komatsu (The Rising of the Shield Hero Season 3 co-character designer) er character designer.

The Do-Over Damsel Conquers the Dragon Emperor er planlagt til at få premiere her i 2024.

Den oprindelige light novel serie er skerevet af Sarasa Nagase. Den begyndte i 2020, og der er seks bøger i hovedserien per april 2023. Der udkom en samling af korte noveller den 1. februar 2024. 

Beskrivelse

Fra Guillotinen til Dragekonsort!

Jill bliver dømt til døden af kronprinsen, hendes forlovede. Men lige før hun dør bliver hun sendt seks år tilbage i tiden til den fest, hvor deres forlovelse var blevet besluttet. For at undgå denne ruinvej, frier Jill straks til den person, der står bag hende… men det er manden, der var hendes største fjende, kejser Hadis?! Jill ved alt om hans fremtidige nedstigning til det onde. Hun trækker hurtigt forslaget tilbage, men den glade Hadis tager hende med tilbage til sit slot og laver et måltid til hende. Fuldstændig overvundet af maden tager Jill en livsændrende beslutning…

“Jeg vil reformere – nej, jeg vil gøre dig glad!”

Det er tid til at genoptage dette liv med fjenden!

Kilde

Kategoriseret i: