Toei Animation afslørede forrige lørdag, at det producerer en helt ny animefilm-efterfølger til sin 2014-animefilm Expelled from Paradise. Efterfølger (sequel) filmen får titlen Rakuen Tsuihō: Liberated from Paradise (Rakuen Tsuihō: Kokoro no Resonance). Toei Animation afslørede filmen på deres “Virtual Anime Fes” livestream-begivenheden forrige lørdag.

Der er ikke afsløret en konkret udgivelsesdato for filmen endnu dog, ej heller om den vil blive vist uden for Japan ligesom den første (som dog ikke blev vist hjemme men trods alt i andre Europæiske lande og USA).

Filmen genforener hovedmedarbejderne fra Expelled from Paradise, inklusive instruktør Seiji Mizushima, manuskriptforfatter Gen Urobuchi fra Nitroplus, karakterdesigner Masatsugu Saitō og komponist NARASAKI.

Personalet afslørede også en vigtig illustration til filmen.

Expelled From Paradise får Rakuen Tsuihō: Liberated from Paradise sequel anime film
©TOEI ANIMATION, NITRO PLUS / EFP Society

Kilder

Kategoriseret i: