Shōsetsuka ni Narō webstedet offentliggjorde torsdag det sidste kapitel af Yuu Tanakas Reincarnated as a Sword (Tensei Shitara Ken Deshita) webroman.

Tanaka lancerede romanerne på Shōsetsuka ni Narō webstedet i september 2015, og Gentosha begyndte at udgive serien med illustrationer af LLO i juli 2016. Det 17. bind udkommer i Japan den 29. marts.
Tomowo Maruyama lancerede manga-adaptionen på Gentoshas Denshi Birz websted i december 2016, og det 15. kompilerede bogbind udkommer den 23. marts.
Hinako Inoue lancerede Another Wish manga-spinoff historien i juni 2020 og afsluttede mangaen i dets sjette bind i marts 2023. Seven Seas Entertainment udgiver også mangaen på engelsk.
De originale romaners 12-episoders anime-adaption havde premiere i Japan i oktober 2022. Animeen får en anden sæson, der dog blev lovet for nogen tid siden uden at der er kommet mere derom i over et år.

Beskrivelse

Reinkarneret som et bevidst våben med minder om hans tidligere liv, men ikke hans navn, redder et magisk sværd en ung beastgirl fra et liv i slaveri. Fran, den katteørede pige, bliver hans bærer og vil kun blive stærkere, mens sværdet ønsker at finde ud af, hvorfor han er her. Sammen er den mærkelige duos rejse kun lige begyndt!

Trailer for anime adaptionen

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,