Den tidligere annoncerede anime adaption af Yayū Muratas If My Wife Becomes an Elementary School Student. (Tsuma, Shōgakusei ni Naru.) manga har afsløret en ny illustration og mere info om folkene bag. Det er også blevet offentliggjort at serien får premiere i år, 2024.

Illustration

If My Wife Becomes an Elementary School Student. anime illustration

Beskrivelse

Keisuke Niijima er en mand, der stadig er knust 10 år efter hans kone Takae døde. Det samme gælder deres datter Mai Niijima, der også hænger fast i savnet af hendes mor.
En dag kommer der en folkeskolepige til deres hus og siger, at hun er Takae, reinkarneret som en anden pige. Nu forsøger Keisuke og datteren at indhente den tabte tid, mens Takae kæmper som folkeskoleelev med sindet fra en kvinde i 40’erne og prøver at skabe situationer, hvor hun kan møde Keisuke.

Folkene bag

  • Instruktør: Noriyuki Abe
  • Serie komposition, manuskript: Sawako Hirabayashi
  • Character designs: Narihito Sekikawa
  • Animations produktion: St.Signpost

Om mangaen bag

Yayu Murata offentliggjorde første gang titlen i april 2018 som et one-shot i det Weekly Manga Times magasinet, før serialisering af historien begyndte i juli 2018. Efter i alt 14 antologier blev historien færdig i december 2022. Mangaen har allerede inspireret en live-action-serie, der blev sendt i Japan fra januar til marts 2022.

Ældre illustration

Illustrationen blev udgivet til den oprindelige annoncering af at If My Wife Becomes an Elementary School Student.

Tsuma, Shogakusei ni Naru manga laves til anime
© Hobunsha, Yayū Murata

Kilder

LiveChart.me

Niche Gamer

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,