Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Ice Cream Fondue Pizza kan nå fås i Japan
Ice Cream Fondue Pizza kan nå fås i Japan

Mad

Ice Cream Fondue Pizza kan nå fås i Japan

Japanerne fortsætter med at være kreative med ny variationer over pizza.

Den Nagoya-baserede pizza kæde Aoki’s Pizza, som også har afdelinger i Aichi, Gifu og Mie-præfekturerne, vil ikke stå tilbage for den store kæde Pizza Huts ekstreme pizzaer denne sommer. Aoki’s er trods alt det firma, der bragte os sådanne vidundere som 18-køds Meat Mountain pizzasandwichen.

Aokis beskriver deres seneste kreation som en “sommeroplevelsespizza” der samlet følelsen af sommer. Den unikt formede skorpe danner et hævet krater i midten, der fungerer som et kar til vaniljeis, som du dypper din pizza-skive i, på samme måde som at stikke små stykker mad i en fonduegryde.

Den medfølgende vaniljeis er fra Haagen-Dazs, så du kan forvente en fyldig kvalitetsis. Ice Cream Fondue Pizzaen kommer også med ahornsirup og chokoladesauce, hvis du vil have endnu flere søde smage.

Det, der dog gør Is Fondue Pizzaen særligt mærkelig, er, at selvom det er de søde elementer, der adskiller den, er det ikke en ren dessertpizza. Inden du dypper skiverne i is eller drypper sirup/sauce på dem, har de bare de klassiske ingredienser af mozzarella ost peperoni, og skivede svampe. Således får du med Ice Cream Fondue Pizzaen svampe, svinekød og is i munden på samme tid.

Ice Cream Fondue Pizza er tilgængelig i begrænsede mængder i en begrænset periode og kun i mellemstørrelse til 2.380 yen (114kr – pizza er notorisk dyrt i Japan).

Det er værd at bemærke, at du får Haagen-Dazs-isen i sit eget separate bæger, så du kan hælde den i “fondue”-området lige før du begynder at spise. Det betyder også, at du kan bruge andre issmage, hvis du foretrækker f.eks. en isfondue-pizza med matcha eller chokolade smag. Alternativt kan du fylde krateret med smeltet ost for en mere traditionel “fondue”.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...