Fra arrangementet “Re:ZERO -Starting Life in Another World-: The Heroines’ Tea Party”, der fandt sted i Tree Village butikken i Tokyo Solamachi i november 2017, kommer en skala figur serie baseret på den officielle illustration fra begivenheden. Seriens første figur er Emilia.
Emilia er blevet genskabt elegant og nyder et teselskab på Roswaal Mansion. Hendes bord og stol er også blevet fanget i minutiøse detaljer.

KADOKAWA præsenterer et nyt figurmærke, KDcolle (KADAOKAWA Collection), med figurer med stil, som kun er muligt for KADOKAWA at skabe. Med en charme, der er unik for det erfarne forlag KADOKAWA, bringer vi dig en ny serie af figurer, der helt sikkert får dit hjerte til at banke af spænding!

Emilia udkommer til august 2022, som sagt udgivet af KADOKAWA. Hun er 1/7 skala, 20cm høj, og er modelleret og bemalet af MIC.

Kan bl.a. købes hos AmiAmi

Tagged i:

, , ,