Code Geass franchisen har udgivet en ny trailer for den kommende Code Geass: Rozé of the Recapture (oprindeligt havde den titlen Gode Geass: Z of the Recapture, eller Dakkan no Zetto) anime.
Den vil have fire dele, der vises i Japan fra maj 2024 med cirka en måned imellem: Act 1: 10. maj, Act 2: 7. juni, Act 3: 5. juli og Final Act: 2. august.

Afslutningstema sangen er “Rozé (Prod.TeddyLoid)” med Hikari Mitsushima.

Illustration

Code Geass: Rozé of the Recapture trailer
©SUNRISE/PROJECT G-ROZE

Roller

  • Kōhei Amasaki som Rozé
  • Makoto Furukawa som Ash

Folkene bag

Yoshimitsu Ohashi (Amnesia, Galaxy Angel, Sacred Seven) instruerer den nye anime, og Noboru Kimura (Princess Principal: Crown Handler, Problem children are coming from another world, aren’t they?) skriver manuskripterne. Takahiro Kimura designer igen karaktererne sammen med Shuichi Shimamura baseret på de originale karakterdesigns af CLAMP. Junichi Akutsu (Code Geass) vender tilbage for at designe Knightmare Frames. Kenji Kawai (Ghost in the Shell) komponerer musikken. Sunrise, Ichiro Okouchi og Goro Taniguchi er stadig krediteret med den originale historie.

Satoshi Shigeta (Mobile Suit Gundam Seed) håndterer det mekaniske design. Takahiro Kimura, Shuichi Shimamura, Seiichi Nakatani, Satoshi Shigeta og Takashi Hashimoto er de vigtigste animatorer. Kazuhiro Obata (Long Riders!) er art director. Ami Kutsuna (Garo -Vanishing Line-) og Yuichi Kuboki (The World God Only Knows) står for farvedesign. Shūji Shinoda er krediteret for at lede 3DCG hos Buemon. Jin Aketagawa (Golden Kamuy) er lydinstruktør. Hiroyuki Chiba (InuYasha: The Final Act) er fotografinstruktør. Kumiko Sakamoto (My Hero Academia) er editor.

Ældre trailer

Hjemmesiden afslørede tidligere en trailer, illustration, rollebesætning og mere personale (se ovenfor). Videoen herunder afslører og viser åbningstemasangen “Running In My Head” med MIYAVI.

Ældre illustration

Code Geass: Rozé of the Recapture anime kommer til foråret
©SUNRISE/PROJECT G-ROZE

Kilde

LiveChart.me

Kategoriseret i: