Jeg ved at der er blevet talt om den, men det skader ikke at vende serien igen et par uger efter de første så traileren.

Re:ZERO -Starting Life in Another World- anime adaptionen havde en bod under AnimeJapan 2024 for at promovere dens tredje sæson, og nu ved vi, hvornår vi kan forvente at den udkommer: Som afsløret under specialscene-begivenheden og i den nye trailer nedenfor, får Re:ZERO -Starting Life in Another World- 3rd Season premiere til oktober 2024.

Beskrivelse

Subaru er en rigtig fuldblodsgamer. Da han en dag bliver draget ind i en parallel verden, kan han næsten ikke tro det: han er faktisk i usædvanlige rammer fyldt med bizarre væsener, fantasi og magi, som han ellers kun kender fra sine spil.
Han møder en smuk pige, der leder efter hendes stjålne regalier. Subaru tilbyder at hjælpe hende, men han ved ikke meget om, at dette vil resultere i grusomme magtspil og intriger. Da begge mener, at de har fundet tyven og vil konfrontere ham, bliver de angrebet og dør.
Men i stedet for at være død, bliver Subaru pludselig nulstillet til hvor han startede. For ham chancen for trods alt at fuldføre missionen og undslippe den konstant gentagne kamp for bare overlevelse…

Folkene bag

Hovedstaben har et par vigtige ændringer, herunder Masahiro Shinohara, der overtager som instruktør for den tidligere instruktør Masaharu Watanabe. Den tidligere karakterdesigner og chefanimations-instruktør var Kyuta Sakai.

  • Instruktør: Masahiro Shinohara
  • Scenarie supervision: Tappei Nagatsuki
  • Serie komposition: Masahiro Yokotani
  • Karakter design, chef animations instruktør: Haruka Sagawa
  • Musik: Kenichiro Suehiro
  • Animations produktion: WHITE FOX

Roller

Der er annonceret en ny rolle (og stemme) ud over de tilbagevendende:

Liliana Masquerade med stemme af Aya Yamane (Cathy i Sugar Apple Fairy Tale)

Den officielle PR beskriver hende:

En bard og “sangerinde” til Pristella.
Hendes sangstemme, akkompagneret af melodien af et musikinstrument kaldet lulilen, undlader aldrig at fange hjerterne hos dem, der lytter til hende.
I modsætning til hendes strålende sang, er hun en højtråbende pige med en lidt uberegnelig adfærd.
Som en berømthedsfanatiker bliver hun let star struck.
I håb om at synge om en ny heltefortælling, samarbejder hun halvkraftigt med Subaru og beder ham fortælle hende om de tre Mabeasts nederlag og Sin Archbishop of Witch Cult.

Aya Yamane delte følgende kommentar:

Jeg er Aya Yamane, og jeg skal spille rollen som Liliana!
Mine yndlingsdele af Re:ZERO er, hvordan historien udfolder sig, så den altid svigter seernes forventninger – lidt som “Return by Death?! Her!?” – og hvordan hver karakters fortid er så levende skildret, at du finder dig selv forelsket i hver enkelt af dem.
Jeg er meget beæret over at kunne fordybe mig i verden af sådan en vidunderlig titel!
Liliana er en pige, der lever af at være bard. Lys og intens, med en stærk følelse af sig selv, vil jeg gøre mit bedste for at formidle hendes charme gennem mit skuespil og sang! Mange tak for din fortsatte støtte!

Ældre illustration

Re:ZERO -Starting Life in Another World- sæson 3 illustration

AnimeJapan 2024 illustration

Til AnimeJapan 2024 havde Re:ZERO -Starting Life in Another World- 3rd Season som sagt sin egen Special Stage den 24. marts på RED Stage.

Re:ZERO -Starting Life in Another World- sæson 3 illustration

Ældre illustration

Re:Zero anime sæson 3 teaser illustration
© 長月達平・株式会社KADOKAWA刊/Re:ゼロから始める異世界生活2製作委員会

Kilde

Kilde

Crunchyroll

Kategoriseret i: