Jeg ved at der er blevet talt om den, men det skader ikke at vende serien igen et par uger efter de første så traileren.

Specialscene-begivenheden for “Oshi no Ko” til AnimeJapan 2024 afslørede yderligere to medvirkende og en anden teaser-illustration (billedet senere) til seriens anden anime sæson. TV-anime-serien begynder at blive sendt til juli 2024.

Kouki Uchiyama (Izumu Miyamura i Horimiya, Banagher Links i MOBILE SUIT GUNDAM UNICORN), Yuusuke Kobayashi (Natsuki Subaru i Re: Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu) og voiced by Seiji Maeda (Wataru Matoba i Argonavis from BanG Dream!) slutter sig til rollebesætningen som henholdsvis Taiki Himekawa, Sakuya Kamoshida og Meruto Narushima respektivt.

Illustration

Oshi no Ko sæson 2 anime trailer og info
©赤坂アカ×横槍メンゴ/集英社・【推しの子】製作委員会

Teaser trailer to

Beskrivelse

Gorō er en læge, der tilfældigvis varetager fødslen for sit yndlingsidol Ai Hoshino, som tog en pause fra underholdningsindustrien for at føde sine tvillingebørn. Men lige før Ai føder, dør Gorō i en ulykke, men bliver genfødt som et af Ais børn, Aquamarine Hoshino, med sine minder helt intakte.

Folkene bag

Daisuke Hiramaki (Selection Project) vender tilbage for at instruere animeen hos Doga Kobo med assisterende instruktør Kuniyasu Nishina (instruktør på 86 afsnit). Jin Tanaka (Love Live! Nijigasaki Gakuen School Idol Doukoukai) står for seriens sammensætning, og Kanna Hirayama (Kanojo, Okarishimasu) designer karaktererne Takurou Iga (Fuuka) er musikkomponisten.

Roller

Rollelisten i Oshi no Ko animeen inkluderer Rie Takahashi som Ai Hoshino, Takeo Otsuka som Aquamarine Hoshino, Yurie Igoma som Ruby Hoshino, Megumi Han som Kana Arima, Manaka Iwami som Akane Kurokawa, Rumi Okubo som Memcho og Lynn som Miyako Saito.

Tidligere trailer

Tidligere illustration

Oshi no Ko Season 2 anime trailer, illustration og info
© Akasaka Aka x Mengo Yokoyari / Shueisha / Oshi no Ko Production Committee

Kilder

Crunchyroll

Kategoriseret i: