Den officielle hjemmeside for den anden tv-animesæson baseret på Kore Yamazakis The Ancient Magus’ Bride (Mahō Tsukai no Yome) manga begyndte at streame en ny trailer til animeens anden halvdel søndag. Sæsonens femte trailer annoncerer og forhåndsviser anden halvdels afsluttende temasang “fam” af Yuyu.

Yuyu er en selv-beskrevet “lavtemperatur-sangerinde”, som får sin debut på Flying Dog-mærket efter at have vundet mærkets Inu-Con 2022 audition. Illustrator Zombie Numata tegnede Yuyus musikalske kunstner illustration:

Illustrator Zombie Numata tegnede Yuyus musikalske kunstner illustration

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del får premiere den 5. oktober.

Beskrivelse

Chise Hatori var plaget af omsorgssvigt og misbrug hele sit liv og fik aldrig lov til at opleve kærlighed på egen hånd. Væk fra familiens varme måtte hun selv overvinde alle mulige forhindringer.
Men da alt håb synes tabt, får hun et skæbnesvangert møde. Da en mand med et dyrs kranium køber hende på en slaveauktion, ændrer Chises liv sig for altid. Denne mand er en magiker, og han befrier Chise fra hendes bånd.
Kort efter kommer han med en dristig udtalelse: Chise bliver hans lærling – og hans brud!

Ældre trailer

Illustration

The Ancient Magus Bride sæson 2 trailer og info
©2022 Koré Yamazaki/MAG Garden・Mahoyome Partners

Kilde

Kategoriseret i: