I anledning af at hans populære manga “I Am Hero” udkommer på dansk besøger manga-skaberen Kengo Hanazawa den store Bogforum messes underområde Bogforum Comics her til november.

Messen finder sted i Bella Centret i København den 1. til 3, november, men jeg ved ikke præcist hvilke(n) af dagene Kengo besøger den.

Kengo Hanazawa kommer til Bogforum Comics

Deres egen beskrivelse

KENGO HANAZAWA BESØGER BOGFORUM COMICS

Du kan møde den succesrige japanske mangaskaber til Bogforum 1. -3. november.

Hanazawa er en mangaskaber som helt fra sin debut i 2004 har haft stor succes. “Ressentiment”, der i høj grad leger med køn og seksualitet, vandt en Sense of Gender Award for sin håndtering af disse emner.

“I Am Hero” blev en decideret blockbuster. Zombiefortællingen, der følger Hideo Suzuki og hans forsøg på overlevelse, har solgt millioner af eksemplarer og udkommer nu også på dansk. Hanazawa er i høj grad en skaber, som i de senere år er eksploderet i popularitet. “I am Hero” er blevet filmatiseret, den har fået en spin-off tv-serie og flere spin-off tegneserier. Ydermere er der netop blevet annonceret at Hanazawas fortløbende serie, “Under Ninja”, som også nyder stor popularitet, bliver filmatiseret som en live-action spillefilm

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,