Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Totoro med i Toy Story 3

100213ts3

Det er alment kendt at John Lasseter, manden bag Pixar og mange af deres film, er vild med Hayao Miyazakis film, og nu viser han det også i den kommende Toy Story 3 film. Der er nemlig en Totoro figur med, den kan ses bagerst på billedet her. Om det er i 5 sekunder eller en lidt længere scene vides ikke, men nok kun det første tror jeg selv.

100213ts3

Jeg er ikke kæmpe fan af Toy Story filmene må jeg indrømme, men de er da udmærkede og har været med til at danne grundlaget for 3d-animerede film. Jeg synes dog det er virkelig fedt at de tør lave en så åbenlys homage i den tredje film, at skilte så meget med sin kærlighed til en anden film i sin egen fortjener respekt.

Kilde Japanator

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X