Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Hideyoshi figur kan bestilles

100801kin

Alter udgiver nu en figur af Kinoshita Hideyoshi fra Baka to Test to Shokanju, og han ser lige så androgyn og kvindelig ud som han skal. Ligesom de andre Baka… figurer kommer han med sit familiar, hvilket er en sød ekstra detalje.

100801kin

De har ramt hele stilen med “Er dét en fyr? Nå, ligemeget, han er så hot som en lækker pige så det er ligemeget” godt, ved første øjekast tænkte jeg ikke over at det var en figur af en fyr, og kvaliteten ser også ud til at være i top med fin farvelægning og en modellering der ligner ham fra animeen, så den skal nok tiltale mange.

Han er 1/8 skala (18cm) høj, udkommer til december og har en anbefalet pris på 6800yen (445kr). Han kan forudbestilles billigere hos HobbySearch (5780yen, 379kr) og Amiami (5440yen, 356kr).

Kilde wCloudxKumo


Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Serien om en mand der opsøges af sin kone genfødt som folkeskolelev laves til anime.

Anime

Maybes historie om en barndomskærlighed fra en anden verden kommer som TV anime serie næste år.

Anime

En trailer der giver en forsmag på den episke, afsluttende kamp i de kommende to sidste Sailor Moon film, der kommer til sommer.

Anime

Historien om en fan af mahou shoujo der ender som en skurk og finder ud af at hun i virkeligheden elsker at dominere og...