Skuespilleren Yuya Yagira har hovedrollen i WOWOWs efterårs-serie Tokyo23: Survival City, en live action udgave af mangaen Tokyo23 mangaen af forfatteren Takeshi Arashida og kunstneren Eiji Hashimoto.

Historien foregår i Tokyos 23 distrikter og har Noboru (Yagira) i midten, en arbejdsløs ung hvis drøm er at blive en kampsports-kæmper. Noboru og hans fælle Dan (Kanata Hongō) deltager i “X Game”, en dødelig konkurrence hvor deltagerne får et mystisk armbånd i starten. Dem som stadig har armbåndet ved slutningen af konkurrencen får en præmie på 100 millioner yen (6,6 millioner kr). Dem der ikke kan klare det får dog en helt anden præmie: døden på de mest usædvanlige måder.

Den originale manga gik i Coamix’s Weekly Comic Bunch fra 2008 til 2009, og tre bøger blev samlet og udgivet. TV-serien er planlagt til at gå i fem afsnit på WOWOWs lørdag midnat tidspunkt begyndende den 4 september. Ryō Nishimura instruerer ud fra scripts skrevet af Yūsuke Watanabe (20th Century Boys trilogien, Robo Rock, Bloody Monday, Kami no Shizuku, Yasuko to Kenji, Gantz). Andre der arbejder på showet er Maho Nonami, Rin Takanashi og Yoji Tanaka.

Kilde Sports Hochi
Kilde Tokyograph
Kilde AnimeNewsNetwork


Kategoriseret i:

Tagged i:

,