Ace Attorney 5 er et af mange ventet spil, og det udkommer i Japan den 25 juli til Nintendo 3DS.

Æsken er blevet afsløret, og Phoenix, Kokone, Jin Yugami og Apollo kan ses på den. Den passer med resten af serien, og siden Apollo er på har han nok en vigtig rolle i spillet.

E-Capcom har åbnet for forudbestilling af tre udgaver af spillet: den udvidede version, der kommer med en 3DS taske; Figurine Edition, der kommer med en Phoenix figur og Limited Edition, der har begge dele. Klistermærker og andre forsider følger også med, så hvis man vil have den fedeste udgave må man importere.

Ifølge den officielle side arbejder Apollo stadig hos Phoenix advokatbureau et år efter Ace Attorney 4. Han rådgiver Kokone. Der er også screenshots af Apollo i retssalen, så der er sikkert mindst to spilbare personer.

Kilde Den officielle side
Kilde
E-Capcom
Kilde Japanator

Kategoriseret i:

Tagged i:

,