Ifølge seiyuu (stemmelægger) Omigawa Chiaki (Maka Albarn) bliver spin-off manga serien Soul Eater Not! lavet til en anime. Skuespillerinden afslørede det i hendes radio program, Yurutto Fuwatto.

Soul Eater Not! er en spin-off manga serie skrevet og illustreret af Ohkubo Atsushi — den oprindelige skaber af Soul Eater. Manga udgives af Square Enix og begyndte at gå i Monthly Shounen Gangan magasinet den 12 januar 2011. Historien finder sted før den oprindelige Soul Eater serie.

“Soul Eater Not!” spinoff mangaen laves til anime

Historien i Not! er meget anderledes end Soul Eaters, så folk skal ikke forvente mere af det samme eller samme tempo. Det handler om hverdagen for første års DWMA eleverne Tsugumi, Meme og Anya og hvad de oplevet på Akademiet. Modsat den første Soul Eater manga er der meget lidt action, og hovedparten af historien handler indtil videre om kost-skole drama – om noget mere farverigt, det er jo Soul Eater verdenen.

Kilde Moetron

 

Kategoriseret i: