Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Japan holder fast i ældre udgaver af Internet Explorer
Japan holder fast i ældre udgaver af Internet Explorer

Japan generelt

Japan holder fast i ældre udgaver af Internet Explorer

80 % af japanske firmaer og lokale offentlige kontorer bruger stadig Internet Explorer 8. En talsmand for Microsoft Japan, Masanori Kanazawa, siger at en tredje-del af alle brugere i landet benytter ældre udgaver af IE.

Hvis sårbarheder efterlades uden opsyn, kunne computere blive udsat for virus, hvilket igen kan føre til at data bliver kompromitteret udtaler det regerings-tilknyttede it-sikkerheds agentur Information-Technology Promotion Agency.

De mange virksomheder i Japan der bruger IE kan være langsomme til at opgradere til en nyere version, da de ønsker at sikre at deres EDB-systemer vil fungere problemfrit med det.

På trods af et globalt skift i retning af andre browsere såsom Google Chrome forbliver Japan stort set loyale over for Microsoft-versionen.

Ifølge analyse af webtrafik websitet StatCounter  er den nyeste version, IE 11.0 på første pladsen for webbrowsere på stationære computere i Japan med 26,6% i december, efterfulgt af den nyeste version af Google Chrome med 26,3%.

I mellemtiden bliver den forældede IE 8.0 stadig brugt af 1,5% af befolkningen i Japan og IE 10.0 af 1,4%.

StatCounter undersøgelsen viste at Japan og Sydkorea er de eneste lande i verden, hvor Internet Explorer 11.0 kan prale af den største andel, mens den nyeste version af Google Chrome fører feltet i de fleste andre lande.

Japan holder fast i ældre udgaver af Internet Explorer

Et ord herfra som underviser i webudvikling: Sørg for at holde din browser opdateret, at alle ikke gør det giver både dem selv problemer i forhold til sikkerhed og holder os udviklere fra at lave de mest innovative sider vi kan da de skal virke i alt det gamle.

Kilde

 

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Japan generelt

At japanerne er dårlige til engelsk ved de fleste, men at selv de unge er så dårlige er alligevel trist.

Mad

Japanerne fortsætter med at være kreative med ny variationer over pizza.

Japan generelt

Vi klager ofte over gebyret på Storebæltsbroen herhjemme, men Japanerne overgår os stort i antal og tid.

Mad

McDonald's Japan går 90'er retro og bringer tre klassiske burgere tilbage sammen med et af de største pop-ikoner.