80 % af japanske firmaer og lokale offentlige kontorer bruger stadig Internet Explorer 8. En talsmand for Microsoft Japan, Masanori Kanazawa, siger at en tredje-del af alle brugere i landet benytter ældre udgaver af IE.

Hvis sårbarheder efterlades uden opsyn, kunne computere blive udsat for virus, hvilket igen kan føre til at data bliver kompromitteret udtaler det regerings-tilknyttede it-sikkerheds agentur Information-Technology Promotion Agency.

De mange virksomheder i Japan der bruger IE kan være langsomme til at opgradere til en nyere version, da de ønsker at sikre at deres EDB-systemer vil fungere problemfrit med det.

På trods af et globalt skift i retning af andre browsere såsom Google Chrome forbliver Japan stort set loyale over for Microsoft-versionen.

Ifølge analyse af webtrafik websitet StatCounter  er den nyeste version, IE 11.0 på første pladsen for webbrowsere på stationære computere i Japan med 26,6% i december, efterfulgt af den nyeste version af Google Chrome med 26,3%.

I mellemtiden bliver den forældede IE 8.0 stadig brugt af 1,5% af befolkningen i Japan og IE 10.0 af 1,4%.

StatCounter undersøgelsen viste at Japan og Sydkorea er de eneste lande i verden, hvor Internet Explorer 11.0 kan prale af den største andel, mens den nyeste version af Google Chrome fører feltet i de fleste andre lande.

Japan holder fast i ældre udgaver af Internet Explorer

Et ord herfra som underviser i webudvikling: Sørg for at holde din browser opdateret, at alle ikke gør det giver både dem selv problemer i forhold til sikkerhed og holder os udviklere fra at lave de mest innovative sider vi kan da de skal virke i alt det gamle.

Kilde

 

Kategoriseret i:

Tagged i: