Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

The God of High School anime trailer
The God of High School anime trailer

Anime

The God of High School anime final trailer

Crunchyroll har afsløret den sidste trailer og den 6. juli premiere for TV anime serien baseret på Yongje Parks The God of High School manhwa. Videoen indeholder åbningstema-sangen “Contradiction feat. Tyler Carter” og bandet CIXs afsluttende temasang “WIN.”

Beskrivelse

Den actionfyldte serie følger en gymnasie-elev og hans venner, medens de konkurrerer i en episk turnering, hvor de låner magten direkte fra guderne og afslører en mystisk organisation undervejs… Løfter om at få deres højeste ønsker opfyldt motiverer deres turneringssejr.

Roller

 • Tatsumaru Tachibana som Jin Mori
  En 16-årig, hvis taekwondo, som han lærte af sin bedstefar, gør ham ubesejret. Intet er vigtigere for ham end at være den bedste kæmper, og hans nuværende rekord ud af 299 kampe er 297 sejre og 2 uafgjort. Han beslutter at deltage i God of High School-turneringen, en tværfaglig kampsportkonkurrence, efter at have lidt det første tab i sit liv mod Judge R, en af ​​turneringens dommere.
 • Kentarō Kumagai som Han Daewi
  En af ”Mad Cows”, en duo der engang kontrollerede hele Gangnam-området. Han har arbejdet på deltid for at betale lægeregningerne for sin partner i duoen, der blev syg af en uhelbredelig sygdom, men det deltidsarbejde, som gymnasierne har til rådighed, er næppe nok til at dække de daglige medicinske regninger og vil ikke dække en kur. Han slutter sig til GOH efter at have fået at vide, at han kan redde sin ven, hvis han vinder.
 • Ayaka Ohashi som Yoo Mira
  Den 25ende Master of the Moon Light Sword Style. Hun foregiver at være en skrøbelig gymnasielærer, men hun har styrken til let at overmanne en hel gruppe kriminelle i en kamp. Hun foretrækker fyre, der er macho, fordi hun har fået at vide, at hun skal gifte sig med en mand, der er stærk nok til at hjælpe hende med at genoplive sin families sværdstil. Af den grund deltager hun i GOH for at finde en potentiel mand.

Nyligt annoncerede roller

 • Daisuke Namikawa som Park Mujin
 • Tomokazu Sugita som Gang Manseok
 • Yuki Kaida som Commissioner O
 • Asami Tano som Commissioner P
 • Kenji Hamada som Commissioner Q
 • Chikahiro Kobayashi som Commissioner R
 • Tomokazu Seki somAnnouncer T

Folkene bag

 • Instruktør Sunghoo Park (Garo -Vanishing Line-)
 • Character designer Manabu Akita (Kakegurui)
 • Studie MAPPA (Garo animeerne, Rage of Bahamut animeerne, Teekyū animeerne, Yuri on Ice)
 • Produktionsstyring Sola Entertainment
 • Art director Kuniko Iwatani, Sachiko Nishiguchi
 • Color Coordination Ami Kutsuna
 • Director of Photography Shigeki Asakawa
 • Redigering Satoshi Aihara
 • Sound Director Kisuke Koizumi
 • Sound Effects Katsuhiro Nakano
 • Musik producer Yoshiki Kobayashi

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...