Ifølge Comic Natalie er der en TV anime adaptation af Kohskes action-drama manga serie Gangsta. i produktion. Annonceringen kom på obi båndet omkring sjette bind af mangaen.

Hovedrollerne fra den tidligere udgivne drama CD gentager deres respektive roller i projektet.

Beskrivelse

I byen Ergastulum, et skyggefuldt sted fyldt med velhavende mænd og smålige tyve, ludere på arbejde og betjente på jagt, er der er nogle gerninger der er for beskidte for selv sine slidte indbyggere. Her kommer de to “håndværkere”, Nic og Worick, ind i billedet. De tager sig af de job, ingen andre vil håndtere. Indtil den dag, hvor en betjent, de kender anmoder deres hjælp i at tilfange-tage en ny bande der trænger ind på en top mafia families territorie. Det ser ud som forretning (og kaos) som sædvanlig, men håndværkerne kommer til at indse at dette job er meget mere end de regnede med.

Stemmelæggere

  • Worick Arcangelo – stemmelægger Junichi Suwabe
  • Nicolas Brown – stemmelægger Kenjiro Tsuda
  • Alex Benedetto – stemmelægger Mamiko Noto

Annoncering af produktionen af Gangsta. animeen
“Gangsta.” TV anime undervejs

Kilde Comic Natalie
Kilde Moetron

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,