Under fejringen af Tekken seriens tyve års jubilæum afslørede Harada Katsuhiro fra Bandai Namco Games en helt ny person i det kommende Tekken 7 spil.

Lucky Chloe er ny i franchisen med et interessant kostume valg. Chloe er iført en hel masse catgirl gear. Hun har katte-øre hovedtelefoner, en lille hættetrøje jakke med hendes katte-pote ærmer, en ballerina type kjole med lange høje knæstrømper med knæpuder med farverne pink, sort og hvid.
Hendes nationalitet er dog lidt af et spørgsmål. Hun ligner en normal blondine og hendes blå øjne er stereo-typt amerikanske, og det at elske katte findes over hele verden. Der er dog nogle ting der taler imod dette:
Tekken er kendt for sine figurer til at tale på deres respektive sprog. I traileren nedenfor ser vi ikke alene Lucky Chloe kæmpe, men vi hører hende også tale. Hun taler flydende japansk, men blandet nogle engelske ord imellem, det lyder som hvordan en japansk person ville tale. Selvfølgelig ved vi at hendes stemmelægger er fra Japan, men er Chloe selv japansk? Måske er hun bare en amerikansk pige, der elsker japansk kultur og kan tale sproget flydende, eller måske er hun er halvt japansk.

Lucky Chloe er ikke den eneste nye karakter der kommer med i Tekken 7. Både Katarina og Claudio blev afsløret længe før ende og gameplay for dem blev også vist ved arrangementet. Ifølge Harada er der stadig flere “nye” personer, der skal afsløres, så det bliver spændende at se hvad de finder på.

Kilde Kitakubu

Kategoriseret i:

Tagged i:

,