Hvis du er glad for at synge karaoke, men ved at du har en elendig sangstemme, har et japansk firma nu fundet den ideelle løsning: en form for maske, der kan skjule din sang men med en mikrofon og høretelefoner så du stadig selv kan høre det.

Masken hedder “Karaoke By Yourself” og kan sætte til ens TV, stereo andlæg eller iPod og så dækker munden helt så andre ikke kan høre dig synge. Det er dog i sagens natur kun karaoke for én, så det er ret trist.

Jeg ved ikke hvad der er mest trist og kikset: at være dårlig til at synge og have det skidt med det omkring venner eller synge alene for sig selv. Jeg hælder nok mest til det sidste, men hvis du synes det er en go ide kan du købe Karaoke By Yourself fra Amazon Japan.

Karaoke sangskjuler

Og ja, titlen på indlægget her er et forsøgt på ordspil for at være vittig.

Kilde Topless Robot (worksafe)

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,