Den blev annonceret en live action Robotech film for to måneden siden, hvor Warner Brothers havde rettighederne til filmen, men nu har Sony Pictures overtaget den.

Robotech serien fra 80erne var klippet sammen af tre forskellige Tatsunoko Productions mecha anime serier:  Super Dimension Fortress Macross, Super Dimension Cavalry Southern Cross og Genesis Climber Mospeada.

Sony laver live action Robotech film

Filmen sygnede hen i udviklings helvede. Projektet tiltrak interesse, men studierne, der ejede rettighederne til materialet kom aldrig nogen steder med det. 300 og The Immortals producenter Gianni Nunnari og Mark Canton kunne få rettighederne og trak projektet over til Sony. Frank Agrama fra Harmony Gold, den oprindelige ejer af rettighederne til franchiseen, bliver executive producer. I en række udtalelser forklarede de nye producenter tiltrækningen ved at lave Robotech til en film franchise. Ifølge Columbia Pictures udtalte chef for produktionen Michael De Luca:

Robotech er enestående, fordi det altid har været en blanding af skuespil med menneskelige figurer, der synes hentet fra det virkelige liv. Med en historie, der tilbyder et episk trekantsdrama, en frafalden helt, og en verden på randen af udryddelse, tilbyder Robotech et bredt anvendelsesområde og et rigt og imponerende univers, hvor mulighederne for historien er uendelige.

Gianni Nunnari udtalte:

Da rettighederne til Robotech blev tilgængelige slog vi til. Mark og jeg vidste at den har hvad store film i verden i dag skal have, hvis de ønsker at fange alle: vanvittig grafik og kraftfulde temaer; personerne i Robotech tager livtag med både de destruktive og forløsende kræfter fra teknologien; intet er mere relevant i dag end det.

Producerne hos Sony Pictures forventer at Robotech har nok tiltrækning globalt til at kunne klare sig som en moderne film franchise. Tiden vil vise om de har ret, men jeg er lidt skeptisk, men på den anden side viste Pacific Rim jo at kæmpe-robotter fra Hollywood godt kan sælge.

Kilde Variety
Kilde Kitakubu

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,