GoodSmile Company udgiver den anden figur i deres GOOD SMILE ARMS serie: en transformerende figur af Blue Steel flådens I-401 fra den populære anime serie Arpeggio of Blue Steel: Ars Nova. Modellen kan transformere mellem dens normale og deployed mode der afslører Super-Graviton Cannon (nogle dele skal dog skiftes for at skifte mode). Det er den første komplet transformerende figur fra Arpeggio serien.

Selvom modellen er designet til at transformere, er den blevet meget omhyggeligt modelleret og grundigt malet for at sikre at detaljerne i ubåden er trofast bevaret i både normal og transformeret form. Det mekaniske kig ind I-401 når den er i fuld indsats er også værd at fremhæve. GSA I-401 er en 1/350 skala model, som gør den meget nem at fremvise med andre modelskibe i samme målestok.

GOD SMILE ARMs er en ny poserbar figur serie fra Good Smile Company der er baseret på temaet “mecha”, med fokus på at bevare de indviklede, skarpe design af mecha og andre robot designs mens det stadig tillader stor frihed gennem omhyggelig artikulation. Alle GSCs de male-evner har udviklet gennem års arbejde vil også blive taget i brug i serien, der giver mulighed for farver og teksturer, der passer til de detaljerede modelleringer og bringer det unikke præg i mecha designs til live. Serien vil også være en større skala i forhold til de fleste leddelte mecha figurer, og vil indeholde robotter fra ikke kun anime, men også fra forskellige spil og andre medier.

GOOD SMILE ARMS I-401 udkommer til oktober 2015 og kan bl.a. forudbestilles hos HobbyLink Japan til 1237kr.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,