Good Smile Company udgiver en 1/7 skala (12,5cm høj) figur af Eriri Spencer Sawamura, hovedpersonens barndoms veninde og populære doujin kunster i anime serien Saekano: How to Raise a Boring Girlfriend.

Ligesom de tidligere udgivne Utaha Kasumigaoka er denne figur også baseret på en illustration af Kurehito Misaki, den original character designer af serien.

Figuren viser Eriri ved at tage tøj på ligesom den af Utaha. Der er mange små detaljer og en rigtig god farvelægning, hvilket gør at figuren fanger alle detaljerne fra den originale illustration og emmer af kvalitet. Der følger også en række små accessories med man kan vise omkring hende.

Udover den flotte farvelægning er det, der virkeligt fanger mig ved figuren, dog at hun sidder på et tæppe. Det er ikke nævnt nogen steder, men enten er det rigtigt tæppe/stof eller også er det den mest fantastiske gengivelse jeg har set.

Eriri Spencer Sawamura 1/7 skala udkommer til april 2016 og kan bl.a. bestilles hos AmiAmi til en anbefalet pris på ¥10.800 (595kr), men hvis man bestiller hende i god tid koster hun kun ¥8300 (457kr).

Note: Figuren er markeret som kun til salg i Japan, men nogle gange sniger nogle af de japanske online butikker (som ovennævnte) sig udenom og eksporterer dem alligevel.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,