Max Factory udgiver en af deres poserbare figma figurer af grundskole eleven Tomoyo Daidouji, bedste veninde til Sakura, fra den klassiske og stadigt populære i snart 20 år Card Captor Sakura.

figma Tomoyo Daidouji har de glatte men poserbare figma led og er lavet i en særlig lidt blød plastik så dele kan holdes så smalle som muligt men stadigvære bevægelige.
Hun kommer med tre udskiftelige ansigtsudtryk: hendes normale blide udtryk, et varmt smilende og det kække blinkende udtryk hun har når hun filmer. Der følger også en anden hår-del med hvor hun har sin søde matros hat på med.
Passende til hendes skoleuniform følger hendes skole-rygsæk også med, og selvfølgelig kommer hun ikke uden hendes elskede kamera sammen med en hånddel så hun kan lave hendes karakteristiske hånd-på-kind stilling medens hun filmer.
Sidst men ikke mindst følger der også hånddele med så hun kan holde hænder med en anden figma, her er selvfølgelig tænk på hendes bedste veninde Sakura.
Som med andre figmaer kommer der en figma stander med så hun kan poseres mere frit.

figmaTomoyo Daidouji udkommer til juni 2016, næsten et halvt år efter hendes elskede veninde Sakura,  til en anbefalet pris på ¥5800 (325kr). Hun kan dog forudbestilles hos AmiAmi til ¥4590 (258kr).

Kategoriseret i: