Folk der stjæler trusser er ikke kun en cliche i anime, det er et problem der rent faktisk sker med jævne mellemrum i Japan. Det virker underligt på os her i Vesten da vi ikke hører om det her, men i Japan er det et reelt problem.

Således har politiet i Kawasaki, Kanagawa Prefektur, arresteret en 31-årig kontor ansat for at have stjålet kvinders undertøj.

Ifølge politiet er den mistænkte, Tomohiro Honma, i første omgang blevet anklaget for at have stjålet 12 eksemplarer af kvinders undertøj i januar fra en første sals lejlighed i Takatsu Ward, hvor de hang på en tøjsnor.

Honma har indrømmet at have stjålet kvinders undertøj mindst 50 gange, oplyser politiet. Ved en ransagning af hans lejlighed dukkede mere end 200 stjålne bh’er og trusser op. Politiet siger at Honma fortalte dem, at han blev seksuelt ophidset af kvinders undertøj.

Det at blive ophidset af kvinders undertøj er en fetish vi også hører om her, men at mænd undertrykker deres seksualitet i en sådan grad at de ender med at stjæle undertøj for at kunne blive tilfredsstillet er nok ret symptomatisk for det moderne japanske samfund.

Kilde

 

Kategoriseret i:

Tagged i:

,