`Jeg elsker min motorcykel meget mere end du kan lide din!!`

Fra den populære serie, der blander high school piger og motorcykler, `Bakuon!!`, kommer en figur af pigen, der elsker sin Suzuki motorcykel over alt andet, Rin Suzunoki!

Figuren er baseret på scenen fra den femte episode af anime serien, hvor Rin putter rengøringsmiddel på sin egen krop for at bruge det til at vaske sin motorcykel. Sørg for at vise hende med den tidligere udgivne Raimu Kawasaki: Swimsuit Ver.!

“Bakuon!! – Rin Suzunoki: Swimsuit Ver.” 1/10 skala figuren er cirka 15cm høj. Hun er modelleret af Kan Takahama (FACEMAN) og malet af Yutorinko. Hun er planlagt til udgivelse til januar 2018 af Phat Company. Hendes anbefalede pris er 6.264 JPY, men Hobby Search tager kun 5.220 JPY. Du kan sikkert finde hende andre steder billigere også.

Kategoriseret i: