De endelige valg for de officielle maskotter for Tokyo 2020 Olympiske og Paralympiske Lege er kommet, men resultaterne bliver overladt til Japans børn. Grundskoleelever over hele Japan kan stemme på et af tre par til at repræsentere begivenhederne.

Det blå og rosa par skal repræsentere dualiteten af Japans avancerede teknologi (blå) og det rolige, naturlige miljø (rosa).

Disse to maskotter repræsenterer både vind og himmel. Den første kombinerer de velsignelser, der er forbundet med maneki-neko og rævene, der ses på inari-helligdomme. Den paralympiske maskot er modelleret efter et andet fælles helligdoms element: Komainu eller løvehunde.

Det tredje par er et mere komisk tolkning af rævmotivet og tanukien.

Det endelige resultat bliver offentliggjort ved udgangen af februar.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i: