“Bleach” Live-Action Film Reveals Visual of Hana Sugisaki as Rukia

Efter den 24-årige Sota Fukushi (Gentaro Kisaragi i Kamen Rider Fourze) blev offentliggjort i rollen som Ichigo Kurosaki, afslørede den officielle hjemmeside for den kommende live-action film-tilpasning af Tite Kubos Bleach action manga et billede af den kvindelige hovedrolle Rukia Kuchiki spillet af den 20-årige Hana Sugisaki (Rin Asano i Blade of the Immortal, Maria i Mary og Heksens Blomst). De to har tidligere spillet sammen i 2014-filmen In The Hero og 2016 TV dramaet Montage.

Link: www.crunchyroll.com/anime-news/2018/02/04/bleach-live-action-film-reveals-visual-of-hana-sugisaki-as-rukia

Link: https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-02-04/live-action-bleach-film-reveals-cast-for-rukia-july-20-debut/.127340

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,