Oshi ga Budōkan Ittekuretara Shinu manga laves til animeJuli nummeret af Tokuma Shotens Monthly Comic Ryū magasin har et forside billede der afslører at Auri Hiraos Oshi ga Budōkan Ittekuretara Shinu (If the Fan Goes to Budōkan, She’ll Die) manga laves til en anime.

Synopsis

Mangaens historie drejer sig om en kvinde kaldet “Eripiyo”, som er en ekstrem idolfan. Hun er vildt begejstret for Maina, det generte og lavest placerede medlem af den mindre underjordiske idolgruppe Cham Jam, der optræder i Okayama præfektur. Hun bliver så indhyldet i sin kærlighed til Maina under en bestemt optræden, at hun har får alvorligt næseblod. Eri vil fortsætte med at give hendes fulde hengivenhed til Maina indtil den dag, hun kan optræde på Budōkan (et stort sted i Tokyo).

Kilde

 

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,