For den seneste skabelse tager det japanske mode label M Kigyo (også kendt som Emu Project) sine spor fra vestlige kilder, med en trio af bikinier baseret på eventyrene “Den Lille Rødhætte”, “Snehvide” og “Alice i Eventyrland. ”


Den Lille Rødhætte badetøjet samler en hættetrøje parka, bikini top, nederdel og bikini bund sammen i et 4-delt sæt, der gør det muligt for brugeren at blande og matche komponenterne til forskellige udseende.

Der er også en sort udgave, de gør det til Den Lille Sorthætte.

Sexet eventyr heltinde badetøj


Mindre omfattende, men også billigere end 23.950-yen Lille Rødhætte sættet, er det todelte “Alice i Eventyrland”-sæt, til 19.900 yen.

Denne badedragt giver faktisk en masse dækning, med en bluselignende top forbundet med en højtaljet nederdel forbundet med et par stropper med flæse skulder udsmykning, som er aftagelige, hvis du er bekymret for at få korsformede solbrændte linjer på ryggen.

Mens Alice sædvanligvis er afbildet i bøger og tegneserier iført blå, tilbydes sættet også i rød og sort.

Sexet eventyr heltinde badetøj


Endelig er der det tre-delte Snehvide sæt prissat til 16.970. Det består af hvid top med et brystbånd, aftageligt nederdel og bikini bund. Det ligner dog en skoleuniform badedragt.


De fleste af de bundtede varer kan også købes separat, ligesom M Kigyo’s bade overalls.

Sexet eventyr heltinde badetøj

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,