Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

The Girl I Like Forgot Her Glasses mangaen slutter med bog 12
The Girl I Like Forgot Her Glasses mangaen slutter med bog 12

Gamle nyheder

The Girl I Like Forgot Her Glasses mangaen slutter med bog 12

Mangaen The Girl I Like Forgot Her Glasses om en pige, der er meget nærsynet, og hendes klassekammerat, der har en aktuel anime, slutter til næste år.

Medens der er gang i den aktuelle anime adaption af The Girl I Like Forgot Her Glasses lavet GoHands har Koume Fujichikas originale manga kildemateriale planer for historiens afslutning på plads. Ifølge det 11. bind slutter serien med bind 12, som i øjeblikket er planlagt til udgivelse til foråret 2024 i Japan.

Fujichikas manga startede første gang i Square Enix’ Gangan Joker-magasin i november 2018. Anime-tilpasningen havde premiere den 4. juli og streames i øjeblikket på Crunchyroll. Trailere kan ses her, her og her.

Beskrivelse

Som Ai Mies skolebords-kammerat har Kaede Komura altid sin opmærksomhed rettet mod hende. Tiltrukket af hendes søde charme, ønsker han kun, at hun ville se på ham med de smukke øjne under brillerne.
Men blot et par dage efter at hun har stiftet bekendtskab, bemærker Kaede noget anderledes ved Ai: hendes øjne knibes sammen, og hendes briller mangler. Ikke desto mindre finder han hende stadig yndig!

Uventet har Ai en tendens til at glemme sine briller. Hun har et forfærdeligt syn og har svært ved at komme igennem sin dag i skolen. Heldigvis er Kaede mere end villig til at hjælpe hende.
Da Ai begynder at stole på ham, vokser Kaedes følelser for hende endnu mere. På trods af sin nærsynethed bliver Kaede også langsomt den person, Ai altid håber at se.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...