Medens der er gang i den aktuelle anime adaption af The Girl I Like Forgot Her Glasses lavet GoHands har Koume Fujichikas originale manga kildemateriale planer for historiens afslutning på plads. Ifølge det 11. bind slutter serien med bind 12, som i øjeblikket er planlagt til udgivelse til foråret 2024 i Japan.

Fujichikas manga startede første gang i Square Enix’ Gangan Joker-magasin i november 2018. Anime-tilpasningen havde premiere den 4. juli og streames i øjeblikket på Crunchyroll. Trailere kan ses her, her og her.

Beskrivelse

Som Ai Mies skolebords-kammerat har Kaede Komura altid sin opmærksomhed rettet mod hende. Tiltrukket af hendes søde charme, ønsker han kun, at hun ville se på ham med de smukke øjne under brillerne.
Men blot et par dage efter at hun har stiftet bekendtskab, bemærker Kaede noget anderledes ved Ai: hendes øjne knibes sammen, og hendes briller mangler. Ikke desto mindre finder han hende stadig yndig!

Uventet har Ai en tendens til at glemme sine briller. Hun har et forfærdeligt syn og har svært ved at komme igennem sin dag i skolen. Heldigvis er Kaede mere end villig til at hjælpe hende.
Da Ai begynder at stole på ham, vokser Kaedes følelser for hende endnu mere. På trods af sin nærsynethed bliver Kaede også langsomt den person, Ai altid håber at se.

Kilde

Kategoriseret i: