Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

One Piece får spinoff manga

One Piece får spinoff manga

I det aktuelle nummer af “Weekly Shonen Jump” magasinet blev det meddelt, at Yoshikazu Amamis (Battle Spirits Burning Soul) spinoff manga til One Piece vil blive lanceret inden for kort tid.

Chin Piece – dette er navnet på spin-offen, vil starte den 1. juni 2018. Serien vil blive offentliggjort i “Saikyo Jump” magasinet. Ifølge Shueisha og Amami var serie skaberen Eiichiro Oda personligt enig om at arbejde på en One Piece spin-off.

På Twitter annoncerede Amami, at han ikke kan afsløre konkrete detaljer om indholdet, da det vil variere. Men en ting mangaka kunne sige om serien, “Jeg er ked af det.” Hvad der præcis menes med, forbliver et mysterium. Man-gatarō (Gatarō Man) udgav en One Piece parodi manga i september sidste år under samme titel.

One Piece får spinoff manga

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Borutos far Naruto får fire afsnit for sig selv (igen) til sensommeren i anledning af franchisens 20 års anime jubilæum.

Manga og bøger

Den ny Pokémon anime får en matchende manga.

Manga og bøger

Den krigsfokuserede 86 får en magisk spinoff alternativ fortælling.

Figurer og merchandise

Kommende figurer af tre populære karakterer fra shounen serier: en exorcist og hans modsætning af et monster samt en flamboyant dæmondræber.