I det aktuelle nummer af “Weekly Shonen Jump” magasinet blev det meddelt, at Yoshikazu Amamis (Battle Spirits Burning Soul) spinoff manga til One Piece vil blive lanceret inden for kort tid.

Chin Piece – dette er navnet på spin-offen, vil starte den 1. juni 2018. Serien vil blive offentliggjort i “Saikyo Jump” magasinet. Ifølge Shueisha og Amami var serie skaberen Eiichiro Oda personligt enig om at arbejde på en One Piece spin-off.

På Twitter annoncerede Amami, at han ikke kan afsløre konkrete detaljer om indholdet, da det vil variere. Men en ting mangaka kunne sige om serien, “Jeg er ked af det.” Hvad der præcis menes med, forbliver et mysterium. Man-gatarō (Gatarō Man) udgav en One Piece parodi manga i september sidste år under samme titel.

One Piece får spinoff manga

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,