Bandai Namco laver en app, så du kan hænge ud med Sword Art Online heltinden Asuna på farten. Sword Art Online VR: Lovely Honey Days er blevet afsløret som en iOS og Android app, der lader spillere “nyde et sødt liv med Asuna.” Præregistrering er oppe nu før en lancering i år i Japan, hvor den første episode er fri og efterfølgende episoder bliver prissat individuelt.

Lovely Honey Days giver dig flere situationer at interagere med Asuna i, herunder en quest, stranden og varme kilder. Trigger Relaxation Mode i hvert område lader en tage billeder sammen, hvor man kan zoome ind på disse subtile udtryk og bevægelser som kun Kirito får se. Du kan også simpelthen skrive hinanden i Chat-tilstand, og alt er tilgængeligt til at spille med VR Mode deaktiveret, så du kan se Asuna til enhver tid.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,