Fem uger før den nærliggende biograf udgivelse i Japan streamer den officielle hjemmeside for den kommende live-action film adaptation af Tite Kubos Bleach action manga en 100-sekunder ny trailer, der introducerer flere personer og  action scener (se ovenfor).

Vi ser Masami Nagasawa (30) som Ichigos mor Masaki, Yosuke Eguchi (50) som Ichigos far Isshin, Seiichi Tanabe (49) som ejer af Urahara Shop, Kisuke Urahara, Yu Konagi (29) som Ichigos klassekammerater Yasutora Sado, og Erina Mano (27), der er bedst kendt som hovedpersonen Akira Izumino i The Next Generation -Patlabor- live-action serien, som en af hoved heltinderne, Orihime Inoue.

Shinsuke Sato (GANTZ, Death Note Light up the NEW world)-instruerer filmen der får premiere i Japan den 30 juli 2018.

60s version af traileren

Kilde

Kategoriseret i: