Domestic Girlfriend romance manga kommer som TV animeAnime studiet diomedea offentliggjorde i torsdags at de producerer en TV anime adaptation af Kei Sasugas Domestic Girlfriend (Domestic na Kanojo) manga.

Maaya Uchida vil spiller rollen som Rui Tachibana, medens Yōko Hikasa spiller Hina Tachibana.

Shōta Ihata (Girlish Number) is instruerer anime serien hos diomedea, medens Tatsuya Takahashi (The IDOLM@STER Cinderella Girls, Eromanga Sensei, Katana Maidens: Toji no Miko) står for seriens manuscripts. Naomi Ide (Problem children are coming from another world, aren’t they?, Gingitsune, Kan Colle) designer personerne.

Beskrivelse

Gymnasie-eleven Natsuo er håbløst forelsket i sin muntre og populære lærerinde Hina. Imidlertid møder han en dag på en mixer en moody pige med navnet Rui og ender med at sove med hende. Kort efter meddeler hans far at han gifter sig med en kvinde med to egne døtre. Og hvem dukker op på slæb, både Hina og Rui?! Natsuos uhyrlige nye liv starter nu!

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,