Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Love Plus Every dating simulator på vej

Love Plus Every dating simulator på vej

Siden 2014 har Love Plus dating som franchisen ligge stille hen, men til seneste Tokyo Game Show blev der annonceret et nyt spil deri: Love Plus Every. Spillet kommer til iOS og Android til november 2019 i Japan.

Det vil følge omtrent den samme formel som de tidligere spil: Du møder og dater en af tre piger (Rinko Kobayakawa: stemme Sakura Tange, Manaka Takane: stemme Saori Hayami, eller Nene Anegasaki: stemme Yuko Minaguchi) og til sidst begynde et forhold med den pige du har valgt, mens du forsøger at opbygge din statistik og deltagelse i særlige sæsonbestemte begivenheder. Spillet vil endda indeholde nogle specielle virtual reality-elementer for dem, der ejer et sæt briller.

Love Plus Every dating simulator på vej

Læs mere

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X